вторник 18 юни 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

НовиниПомощни средства

Възможност за кандидатстване за високотехнологични помощни средства чрез Агенцията за социално подпомагане

Агенцията за социално подпомагане днес обяви процедура за подбор на кандидати за осигуряване на високотехнологични помощни средства по проект „Предоставяне на помощни средства за хората с трайни увреждания“ по Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България. Срокът за кандидатстване е от днес до 17 юли 2024 година.

Повече информация можете да получите в официалния сайт на Агенцията чрез следния линк: ОБЯВА за подбор на кандидати за осигуряване на високотехнологични помощни средства по проект „Предоставяне на помощни средства за хората с трайни увреждания“.

За да изтеглите документите, които са свързани с процедурата за кандидатстване, използвайте линковете по-долу:

  • Обява за подбор на кандидати за осигуряване на високотехнологични помощни средства в DOX и PDF формат;
  • Заявление и въпросник за самооценка в DOX и PDF формат;
  • Списък на високотехнологични помощни средства в DOX и PDF формат;
  • Списък на високотехнологични помощни средства с посочени параметри в DOX и PDF формат.

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления. В БГАсист се занимавам с превод на текстове от английски, изготвям и коригирам такива на български, събирам и обработвам информация от Интернет, съдействам при настройването на клиентски компютри и телефони.