вторник 23 юли 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

За нас

Създадохме БГАсист ООД през 2007 г., за да предложим на българския пазар Хардуерни и софтуерни продукти, както и услуги, специализирани за хора със зрителни увреждания. БГАсист е социално, специализирано предприятие, вписано в регистъра на Агенцията за хората с увреждания, като над 90% от служителите ни са хора със зрителни и други увреждания.

Днес компанията ни предлага широка гама продукти и услуги с висока социална стойност, отговарящи на нарастващите потребности и изисквания на клиентите ни със зрителни увреждания.

удостоверение байтУдостоверение БАИТ в достъпен формат pdf  Фирмата е член на Българската асоциация по информационни технологии БАИТ – най-голямата, най-представителна и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в България.

Основна специфика в дейността на фирмата ни е пренасянето на българския пазар на високотехнологични решения в областта на достъпните технологии и съобразяването им с изискванията на българския потребител – български език, регионални специфики, нормативна среда.

БГАсист е официален представител за България на световните лидери в производството на специализирани хардуерни и софтуерни продукти и помощни средства за хора със зрителни увреждания – Freedom Scientific, ViewPlus, IndexBraille и други.

БГАсист предлага и цялостни решения за оборудване на работно място на служители с нарушено зрение. Значителен е и опитът ни в изпълнение на социологически проучвания, доставка и поддръжка на традиционна компютърна техника и периферия, печатни и книговезни услуги.

Избрани клиенти, които ни се довериха: Mr.Bricolage, Информационно обслужване АД, Държавна агенция електронно управление, Летище София, Министерство на образованието и науката, Столична община, община Смядово, община Казанлък, Училищата за деца с нарушено зрение в София и Варна, Университетска библиотека към СУ „Св. Климент Охридски“, Нов български университет, Регионална библиотека „Захарий Княжески“ гр. Стара Загора, Национален център за рехабилитация на слепи гр. Пловдив и много други.