вторник 23 юли 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

НовиниХардуер

Freedom Scientific пусна в продажба RUBY HD

Freedom Scientific обяви пускането в продажба на нов модел на своя забележителен ръчен видео увеличител RUBY®.

Той притежава камера с висока разделителна способност и нови функционалности към популярния компактен дизайн на RUBY, за да предостави на потребителите с увредено зрение кристално ясно, висококонтрастно увеличение до 13x без изкривяване на образа.

С 4,3-инчовия си екран, 20-те висококонтрастни цветови режима, реда си за четене и маска, режима показване на снимките в последователност и други, RUBY HD предоставя по-качествено увеличение на тези, които се нуждаят от помощ при четене на текст и разглеждане на детайли. Неговият съвременен дизайн му позволява да се намества удобно в джоба или чантичката ви, давайки ви лесен достъп до снимки, рецепти, надписи и много други.

RUBY HD съчетава предимствата на RUBY XL HD с малките размери на RUBY, за да предложи много повече удобство с по-лесната си преносимост и малкото си тегло – само 225 грама. С RUBY HD е лесно да съхранявате увеличените изображения като телефонни, серийни номера или снимките на вашите внучета за по-нататъшно използване. Можете да запишете до 80 изображения и дори да ги прехвърлите на компютъра си чрез USB кабел.

RUBY XL HD е част от цялостната линия продукти за слабовиждащи на Freedom Scientific, която включва:

  • Настолен видео увеличител TOPAZ®
  • Преносими камери за слабовиждащи ONYX®
  • Преносими видео увеличители RUBY® и SAPPHIRE®
  • Софтуер за екранно увеличение MAGic®
  • Устройства за сканиране и четене SARA™ и SARA CE
  • Преносимо решение за сканиране и четене PEARL® и OpenBook®
Сподели