вторник 23 юли 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Други

Резултати от конкурса „Тифлосредството на моите мечти”

На 26 декември 2013 г. жури, състоящо се от служители на „БГАСИСТ” ООД, излъчи наградените участници в конкурса „Тифлосредството на моите мечти”.

Очакванията ни бяха да се включат повече мъже, да развихрят фантазията си и да ни поразят с техническите си познания. Както видяхме всички, тези очаквания не се сбъднаха. В конкурса участваха само четири дами, така че журито не се затрудни нито с дълго преглеждане на творбите, нито с големи възможности за избор. Наистина дамите не са изразили особени технически познания, но изпъстриха творбите си с гривни, камъчета, детелини и други весели аксесоари. Освен това, те много добре знаят какво искат, дори и да не си представят с подробности как трябва да се постигне то. Вярваме, че някой вълшебник ще прочете хрумванията им и ще ги претвори на дело.

Като цяло произведенията частично отговарят на зададените критерии за награждаване. Някои от тях блеснаха с увлекателния си литературен стил, макар и не в същата степен с техническата си компетентност.

Затова наградите се присъдиха според комплексна оценка на творбите.

Наградата на фирма „БГАСИСТ” спечели Румяна Каменска за статията „С Пупи няма нищо страшно”. Тя е на стойност 200 лева.

Тази на посетителите на сайта ни се определи като бяха взети предвид средноаритметичната оценка на съответното произведение и общият брой гласове. Спечели я Марина Петкова с „Да помечтаем заедно”. Тази награда също е на стойност 200 лева.

Присъдена е и една поощрителна награда на стойност 100 лева – за най-голям брой гласове от посетителите на сайта – на Силвия Дацин с „Вграждане на брайлови надписи в говорещите уреди”.

Наградените ще имат възможност да изберат помощни средства, предлагани от БГАСИСТ ООД на посочените стойности.

На всички участници и посетители на сайта пожелаваме Весели Празници, много Здраве, Радост и Успехи през настъпващата Нова 2014 година и неподозирани творчески изяви.

Сподели