вторник 23 април 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

НовиниХардуер

Freedom Scientific обяви новия видео увеличител ONYX Deskset HD

Freedom Scientific обяви пускането в продажба на нова версия на своя популярен преносим видео увеличител ONYX. За да посрещне нуждите на съвременните потребители с увредено зрение, той е снабден с камера с висока разделителна способност, която пресъздава най-живото изображение на пазара днес.

ONYX Deskset HD предоставя детайлно увеличение, съчетано с нов елегантен дизайн. С вградените си камера и монитор, устройството позволява на хората да четат каквото и където поискат. С гъвкавата камера 3 в 1 можете да разглеждате документи, да наблюдавате обекти от разстояние. Многобройните предимства включват 33 цветни режима, рамка за неподвижност, настройващи се редове за четене, маски и сенки.

Видео увеличителят ONYX винаги е бил особено популярен сред учащите се, които е необходимо да виждат написаното на дъската и документите пред себе си. Новата високо-контрастна камера заснема изключително ясно и отчетливо изображение, дори при слабото осветление в много аудитории. Системата е създадена така, че да е интуитивна за използване, а чантата на колелца я прави лесно преносима между класните стаи, офисите и дома.

ONYX Deskset HD ще бъде пуснат в продажба през май 2014.

Устройството е част от цялостната продуктова линия на Freedom Scientific® за слабовиждащи, която включва:

  • Настолни видео увеличители TOPAZ®
  • Преносими видео увеличители RUBY® и SAPPHIRE®
  • Камери за слабовиждащи ONYX®
  • Софтуер за екранно увеличение MAGic®
  • Устройства за сканиране и четене SARA™ и SARA CE
  • Преносимо решение за сканиране и четене PEARL® и OpenBook®
Сподели