вторник 23 април 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Други

Конкурс на тема: „Тифлосредството на моите мечти”

ОБЯВА

„БГАСИСТ” ООД обявява конкурс на тема:
„Тифлосредството на моите мечти”

Нова година е още далеч, но лека-полека в душите ни зазвънява празничното настроение. Винаги около Рождество Христово очакваме да ни се случат хубави неща.

Нека преживеем заедно феерия от чудеса поне в мечтите си. Знаем, че всяко от чудните изобретения, които сега са ежедневие за нас, някога са били плод на нечия неудържима фантазия. Нека помечтаем заедно в навечерието на Рождество и Нова година.

„БГАСИСТ ООД” организира конкурс на тема: „Тифлосредството на моите мечти”.

Всеки, който желае, може да разкаже за мечтания уред във формата на статия или разказ с дължина 1000-1200 думи. Всякакви фантазии са позволени – дори летящо килимче или шапка невидимка, стига това да е постижимо в някаква степен с новите технологии.

Наградите ще бъдат предметни – помощни средства или компютърни джаджи. Те ще са съобразени с нуждите на човека, който ги е спечелил – сляп или слабовиждащ. Предвидена е награда за художествена стойност, за техническа компетентност и такава на публиката. Освен това ще има и други приятни изненади. Така че, не се притеснявайте, изявявайте се там, където ви е силата, за да се покажете в пълния си блясък. Дори ако сте хуморист, това само ще разведри обстановката.

Изпращайте произведенията си на email: office@bgassist.com до 15 декември 2013 г. След това те ще бъдат публикувани на сайта на фирмата и ще можете да гласувате за тях.

Резултатите ще се обявят на 27 декември 2013 г.

На всички участници желаем успех в конкурса и най-важното – някой ден тяхната мечта да стане реалност!

Сподели