вторник 18 юни 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Ръководства

iOS: Бърз начин за изключване на известията от дадено приложение

В един смартфон по подразбиране са инсталирани десетки приложения. Колкото повече добавяте нови, толкова се увеличава вероятността да започнете да получавате ненужни уведомления.

Преди да излезе iOS 15 се налагаше да се влиза в Settings, „Notifications“ и от там да се избере приложението, чиито известия да бъдат изключени. Вече има по-лесен начин. За целта е необходимо да сте получили уведомление и то да е налично в „Notification Center“. Ето какво е необходимо да направите:

  1. Отворете „Notification center“ и намерете известие от приложението, което искате да заглушите.
  2. Докато сте фокусирани върху уведомлението, с плъзгане надолу с един пръст маркирайте „Options“ и го отворете.
  3. В появилия се прозорец активирайте „Turn Off“.

Известието автоматично ще изчезне от „Notification Center“ и вече няма да получавате уведомления от това приложение.

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления. В БГАсист се занимавам с превод на текстове от английски, изготвям и коригирам такива на български, събирам и обработвам информация от Интернет, съдействам при настройването на клиентски компютри и телефони.