вторник 18 юни 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Лица със зрителни уврежданияНовини

БГАсист обявява конкурс „Достъпните 2021 година“

Спечелете награда, включвайки се с номинация!

Скъпи приятели, Каним Ви да вземете участие в първите по рода си номинации за достъпен за хора със зрителни увреждания сайт на 2021 година, инициирани от „БГАсист“.

Изпратете любимите си достъпни места в мрежата, а ние ще обработим данните, ще оценим професионално предложенията и ще наградим най-достойните. Бъдете свободни в своите предложения – това могат да бъдат публични сайтове или такива на частни фирми – общини, областни управи, училища, университети, банки, онлайн магазини – всичко, което смятате, че заслужава награда.

Ще очакваме от вас едно или повече предложения, изпратени до екипа ни по удобен за вас комуникационен канал:

Помогнете ни по позитивен начин да подтикнем ръководителите на институции, организации и фирми да обърнат внимание на уеб достъпността за хората със зрителни увреждания, защото тя касае всички нас.

Като благодарност за активността ви, след края на номинациите ще изтеглим жребий, в който ще участват всички изпратили ни поне едно предложение за достъпен уебсайт. Двама от вас ще получат безплатен 6-месечен абонамент за софтуерна поддръжка на вашия компютър, инсталиране и консултиране за работа с различни програми и приложения. Други двама ще получат поощрителни предметни награди от нашия онлайн магазин. Крайният срок за изпращане на номинациите е 3 декември 2021 г.

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели