неделя 14 април 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

НовиниСофтуер

Ai Squared и Freedom Scientific издадоха ZoomText Fusion 11

ZoomText Fusion 11 обединява в едно ZoomText и JAWS.

Ai Squared и Freedom Scientific обявиха днес издаването на софтуерния продукт ZoomText Fusion 11 за Windows, обединяващ в едно двете водещи приложения за достъпност за хората със зрителни увреждания – ZoomText и JAWS. Тази мощна комбинация от продукти в една инсталация е идеална за отделни лица или организации, които се възползват от достъп до най-популярните в света екранен увеличител и екранен четец. Опростеността от факта че трите приложения са в един общ пакет и с една обща активация е огромно предимство за училища, обучителни центрове и фирми, където могат да се обслужват потребители с широк спектър от потребности. „Fusion е продуктът, който обхваща всички нива на загуба на зрение и компютърни умения“ – каза Ерик Деймъри (Eric Damery), вицепрезидент по управлението на продукти във Freedom Scientific. „С присъединяването на Ai Squared към семейството на VFO миналата година, основен приоритет за издаването на ZoomText Fusion 11 е задоволяване на потребностите на клиентите, които желаят да имат едновременно достъп до ZoomText и JAWS.” – допълни той.

Значителните предимства и функции на ZoomText Fusion 11 включват:

  • Общ инсталационен пакет предоставящ три различни продукта – ZoomText 11, JAWS 18, плюс възможността да работят заедно като Fusion 11
  • Опростено продуктово оторизиране, активиращо и трите продукта само с един оторизиращ код
  • Гъвкава и висококачествена реч, посредством Eloquence и Vocalizer Expressive
  • Бърза навигация и четене в интернет, посредством опростени клавиатурни команди
  • Нова лента с инструменти за ZoomText – Изчистена и напълно достъпна от клавиатурата
  • Възможност за комбинирано използване на всяка една от функциите: екранно увеличение, екранно четене и изход на брайл

В центровете за обучение, училищата и на работното място Fusion ще бъде идеалната комбинация, осигурявайки най-голяма гъвкавост. Тъй като тези продукти са широко приети и известни от голям брой потребители с увредено зрение, той е единственият продукт, необходим за посрещане на нуждите на всичките нива на зрителни увреждания.

„Fusion е идеалното решение за нашите потребители на ZoomText, които се нуждаят от по-разширена навигация чрез клавиатурата, както и говор от екранен четец.“ – каза Скот Мур (Scott Moore), вицепрезидент по маркетинга в Ai Squared. „Искаме да сме сигурни, че потребителите на ZoomText имат най-доброто изживяване, когато го ползват самостоятелно или в комбинация с JAWS.” – допълни той.

Лицензите за ZoomText Fusion са налични в два варианта: Професионално (Professional) и Домашно (Home) издания. Налични са на DVD или за изтегляне от уеб страницата на ZoomText.

Сподели

Костадин Колев

Казвам се Костадин Колев и съм от гр. Пещера, но изобщо не съм любител на произвежданите при нас алкохолни напитки, с които градът ни се слави из цяла България. :-) Хобитата са ми много: музика, компютри, техника и електроника, компютърни игри, книги и много други. И от толкова много хобита, понякога направо си се чудя как ми остава време за всичко. :-) Основните ми занимания като цяло и в БГАсист в частност са свързани с приложения за Windows и Android. Главно две неща: превод на приложения от английски на български; бета-тестване на приложения. Главната ми цел при тестването на приложенията е да проверявам дали и до каква степен те са достъпни за работа с екранен четец от страна на хората със зрителни увреждания.