четвъртък 23 май 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Софтуер

AccuRadio: Иновативното радио преживяване

Всички познаваме предимствата и недостатъците на стандартните радио станции, независимо дали са FM или онлайн. Докато слушаме, не е необходимо да подбираме музиката и да управляваме възпроизвеждането, но пък за сметка на това често чуваме реклами и нямаме контрол върху плейлиста. Тук ще ви представя AccuRadio, която обединява множество жанрове и разполага с възможности за персонализация, липсващи при стандартните радио станции.

AccuRadio е налична като мобилно приложение за Android и iOS, както и през уеб браузър. Достъпна е за използване чрез екранен четец. Разполага с 975 канала, в които се възпроизвеждат песни от жанрове като Hiphop, Pop, Blues, Rock, Dance, EDM, Country, класика, Jazz, R&B, Reggae, музика от различните десетилетия (70-те, 80-те, 90-те и т. н.). Всеки жанр включва определено количество канали с различна музикална селекция. Например: HitKast, Classic Rocktopia, Big EDM Beats, Romantic Piano, Classic R&B Love Songs, Feel Good ’80s & ’90s и други.

Когато пуснете да се възпроизвежда някои от каналите, песните се просвирват една след друга, като в стандартен музикален плейлист. Можете да преминавате към следващата песен неограничен брой пъти, както и да блокирате определен изпълнител или трак. Няма аудио реклами, само визуални в приложението, но те не възпрепятстват работата с него.

За да се възползвате от всички предимства, необходимо е да си направите AccuRadio профил или да се впишете чрез Facebook. Така ще можете да съхранявате определени канали като любими, да виждате историята на слушаното от вас, да блокирате изпълнители и песни, да оценявате възпроизвежданите тракове, което може да ги изпрати в каналите за Top 100 най-харесвани песни от даден жанр.

Качеството на музиката не е твърде високо, но би могло да се нарече задоволително, както е при повечето онлайн радиа. Можете да търсите жанрове и канали чрез вградената за тази цел функция.

Връзки за изтегляне

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook.

Сподели

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления. В БГАсист се занимавам с превод на текстове от английски, изготвям и коригирам такива на български, събирам и обработвам информация от Интернет, съдействам при настройването на клиентски компютри и телефони.