вторник 18 юни 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

През декември 2014 г., Freedom Scientific създаде нов интересен начин агенциите и фирмите да закупуват JAWS чрез 90-дневен лиценз.

Той е създаден, за да отговори на краткосрочните нужди на организациите и фирмите да тестват достъпността на своите уеб страници или разработваните от тях приложения.

Агенциите за наемане на работа могат да ползват 90-дневния лиценз, за да тестват специфичните програми на сайтовете, с които ще се взаимодейства и дали новите служители ще могат да работят с JAWS.

За по-подробна информация за цената и доставката на този лиценз, свържете се с нас.

Сподели

Костадин Колев

Казвам се Костадин Колев и съм от гр. Пещера, но изобщо не съм любител на произвежданите при нас алкохолни напитки, с които градът ни се слави из цяла България. :-) Хобитата са ми много: музика, компютри, техника и електроника, компютърни игри, книги и много други. И от толкова много хобита, понякога направо си се чудя как ми остава време за всичко. :-) Основните ми занимания като цяло и в БГАсист в частност са свързани с приложения за Windows и Android. Главно две неща: превод на приложения от английски на български; бета-тестване на приложения. Главната ми цел при тестването на приложенията е да проверявам дали и до каква степен те са достъпни за работа с екранен четец от страна на хората със зрителни увреждания.