четвъртък 29 февруари 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Настолен видео увеличител с големината и преносимостта на лаптоп.

Freedom Scientific представя TOPAZ PHD, преносим вариант на техния популярен TOPAZ. С брилянтно изображение, широк диапазон на увеличение, 32 цветни режима на екрана, регулируеми водещи линии и маски, новият TOPAZ PHD осигурява удобството и производителността на стационарните настолни модели. Предлагат се два варианта – 12-инчов и 15-инчов. Новият TOPAZ PHD ви дава свободата да работите самостоятелно, да разглеждате детайлите без значение къде се намирате – вкъщи, в офиса, в класната стая или навън.

Създаден с несравнима преносимост и лесен за ползване, TOPAZ PHD е с елегантен, лек, сгъваем корпус, за да отговаря на вашия начин на живот. Двата модела имат функция „Моментна снимка“, за да задържате изображението на екрана и функцията Find, за да намалите бързо мащаба, да се фокусирате върху интересуващата ви област и да се върнете към ползваното увеличение, когато сте върху нея.

В допълнение към функциите на обикновения настолен видео увеличител, TOPAZ PHD предлага две подобрения на производителността – слот за SD карта, за да съхранявате изображенията и USB порт, за да го свързвате с компютър и да работите свободно с документите и приложенията си с помощта на софтуера GEM.

Освен това, увеличителят има фронтална камера, която можете да ползвате като огледало, за да изглеждате добре по всяко време на деня.

Допълнително можете да закупите литиево-йонна батерия, която осигурява 4 часа непрекъсната работа и XY масичка за по-плавно движение при четене.

За техническа информация относно спецификациите, начина на поръчване, допълнителни възможности и аксесоари, моля – свържете се с нас.

TOPAZ PHD ще бъде пуснат на пазара през март 2015.

Устройството е част от цялостната линия продукти за слабовиждащи на Freedom Scientific, която включва:

  • Настолен видео увеличител TOPAZ
  • Преносими камери за слабовиждащи ONYX
  • Преносими видео увеличители RUBY и SAPPHIRE
  • Софтуер за екранно увеличение MAGic
  • Устройства за сканиране и четене SARA и SARA CE
  • Преносимо решение за сканиране и четене PEARL и OpenBook
Сподели

Костадин Колев

Казвам се Костадин Колев и съм от гр. Пещера, но изобщо не съм любител на произвежданите при нас алкохолни напитки, с които градът ни се слави из цяла България. :-) Хобитата са ми много: музика, компютри, техника и електроника, компютърни игри, книги и много други. И от толкова много хобита, понякога направо си се чудя как ми остава време за всичко. :-) Основните ми занимания като цяло и в БГАсист в частност са свързани с приложения за Windows и Android. Главно две неща: превод на приложения от английски на български; бета-тестване на приложения. Главната ми цел при тестването на приложенията е да проверявам дали и до каква степен те са достъпни за работа с екранен четец от страна на хората със зрителни увреждания.