вторник 21 май 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Софтуер

Разпознаване на банкноти с Cash Reader

Ако имате затруднения при разпознаването на банкнотите и не сте винаги сигурни за тяхната стойност, тази публикация ще ви бъде от полза. Cash Reader е мобилно приложение за Android и iOS, което чрез камерата на смартфона може да разпознава банкнотите от десетки валути, включително български лев.

Това, което е необходимо да направите е, да отворите Cash Reader и да насочите задната част на смартфона към банкнотата. След като се разпознае, стойността й ще бъде обявена чрез глас и/или вибрации. Разпознаването става бързо, като не е необходимо пълно разгъване на банкнотата и перфектно осветление.

Когато стартирате Cash Reader за първи път, ще бъдете подканени да му дадете достъп до камерата на вашия смартфон. След това е необходимо да изберете валутите, които искате да се разпознават. Щом се изтеглят необходимите данни и се съгласите с условията за използване, приложението ще е готово за употреба.

Чрез настройките на Cash Reader можете да определите:

  • Кои валути да бъдат разпознавани;
  • Дали стойността на банкнотите да се обявява чрез вибрации;
  • Да забраните или разрешите използването на светкавицата;
  • Да забраните или разрешите периодичния звуков сигнал, който показва, че приложението е в готовност за разпознаване.

Cash Reader е преведено на български и изисква определена такса, за да бъде използвано след 14-дневния първоначален пробен период. Цените към момента са както следва:

  • 1,70 лв. за Android и 1,99 лв. за iOS на месец;
  • 9 лв. за Android и 12,99 лв. за iOS на година;
  • 29 лв. за Android и 38,99 лв. за iOS, ако искате да закупите пожизнен лиценз.

Изтегляне на Cash Reader

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления. В БГАсист се занимавам с превод на текстове от английски, изготвям и коригирам такива на български, събирам и обработвам информация от Интернет, съдействам при настройването на клиентски компютри и телефони.