вторник 23 април 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Хардуер

Подобрен цветен режим в TOPAZ

Понякога се нуждаете от повече цветове. В такъв случай ползвайте опцията Enhanced Color mode (Подобрен цветен режим), налична във всички модели на TOPAZ.

Устройството се доставя с пет настроени комбинации от цветове: пълноцветна, черно на бяло, бяло на черно, жълто на синьо и жълто на черно. Те обикновено задоволяват повечето потребители.

Налични са и още 28 цветови режима, достъпни в менюто Settings Configuration. Два от тях са особено полезни: Enhanced Color и High Color.

Enhanced Color mode повишава наситеността на всички цветове. Този режим е много полезен когато разглеждате снимки, графики, карти или други обекти, чиито цветове са избледнели. Можете да го ползвате и ако искате да разгледате фини детайли от замъглени цветни снимки, документи и графики.

Сподели

Костадин Колев

Казвам се Костадин Колев и съм от гр. Пещера, но изобщо не съм любител на произвежданите при нас алкохолни напитки, с които градът ни се слави из цяла България. :-) Хобитата са ми много: музика, компютри, техника и електроника, компютърни игри, книги и много други. И от толкова много хобита, понякога направо си се чудя как ми остава време за всичко. :-) Основните ми занимания като цяло и в БГАсист в частност са свързани с приложения за Windows и Android. Главно две неща: превод на приложения от английски на български; бета-тестване на приложения. Главната ми цел при тестването на приложенията е да проверявам дали и до каква степен те са достъпни за работа с екранен четец от страна на хората със зрителни увреждания.