вторник 21 май 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Freedom Scientific издаде обновление за версия 12 на екранния увеличител MAGic

През месец август 2013 г. излезе версия 12.0.4073 на MAGic® за безплатно обновяване. Това обновление надгражда предишната версия от месец юли (с номер 12.0.4069). Основните подобрения са:

  • В Internet Explorer® 9 и Internet Explorer 10 е достъпно HD изглаждане на текста. Вече той ще изглежда по-гладък, когато прелиствате уеб страници. В допълнение, уеб превъртането и работата в режимите Lens и Overlay са подобрени.
  • Добавена е поддръжка на редактора за въвеждане input method editor (IME), използван в азиатските езици.
  • Речевият синтезатор Nuance® Vocalizer™ Direct сега е наличен и за MAGic. Vocalizer звучи чудесно, гладко и бързо и е много пъргав. Можете да изтеглите и инсталирате няколко нови гласа, за да добавите разнообразие, когато четете документи, уеб страници и др. За повече информация, посетете страницата за изтегляне на гласовете.
  • Подобрения – поддръжка на два монитора (Dual-monitor), когато ползвате MAGic с GEM™
  • Юлското обновление включва нова функция Automatic Notification Updates (Предупреждение за автоматични обновявания). Тя ви предупреждава, че е налично обновление, когато стартирате MAGic, спестява ви време и ви позволява да получите най-новите функции веднага щом са налични. Потребителите, които са инсталирали юлското обновление, ще получат първото предупреждение за автоматично обновяване следващия път, когато заредят MAGic.
Сподели