вторник 23 април 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

НовиниХардуер

Нов преносим видео увеличител RUBY XL HD

Freedom Scientific обяви пускането на нова версия на своя популярен видео увеличител RUBY. Устройството има по-голям екран, висока разделителна способност и подобрена функционалност, за да посрещне нуждите на съвременните потребители със зрителни затруднения.

видео увеличител RUBY XL HD

RUBY XL HD разполага с 5-мегапикселова камера с висока резолюция на изображението, показвано на 5-инчов екран. Това позволява да се изобрази повече текст наведнъж, което прави четенето по-лесно. Тежи само 300 грама, което ви позволява да го носите навсякъде с лекота. Използвайте вградената стойка за промяна на наклона, за да четете книги, списания и пощата си. Използвайте сгъваемата дръжка, както бихте направили с традиционна лупа, за да разглеждате надписите на кутии, шишенца с лекарства, етикети на опаковки, и дори предмети, сложени високо на рафта или обявите по стените. Със своите акумулаторни батерии позволяващи 3 часа непрекъсната работа, увеличение от 2x до 14x, както и широката гама от видео режими, RUBY XL HD съчетава удобство и гъвкавост и е на чело на последното поколение преносими видео увеличители.

RUBY XL HD разширява функционалността на предишното поколение. Той в голяма степен притежава всичко, което хората могат да пожелаят за своите видео увеличители, включително по-голям екран, по-ясен образ и повече видео режими, докато тежи само 300 грама. Лесно можете да съхранявате увеличените изображения, като телефонни, серийни номера или снимки на внуците си за многократно разглеждане. Можете да запаметите до 80 снимки и дори да ги прехвърлите на компютъра си чрез USB.

RUBY XL HD е част от цялостната линия продукти за слабовиждащи на Freedom Scientific, която включва:

  • Настолен видео увеличител TOPAZ®
  • Преносими камери за слабовиждащи ONYX®
  • Преносими видео увеличители RUBY и SAPPHIRE®
  • Софтуер за екранно увеличение MAGic®
  • Устройства за сканиране и четене SARA™ и SARA CE
  • Преносимо устройство за сканиране и четене PEARL® и OpenBook®
Сподели