четвъртък 23 май 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Лица със зрителни увреждания

Магията на оригиналните коледни подаръци

Наближава Коледа, но дали тази година тя няма да бъде по-различна от обикновено? Тя ще бъде такава, каквато всеки от нас реши.

Във всяка една ситуация, независимо каква е тя, ние имаме свободата да изберем нашето отношение към случващото се. Дори в условията на пандемия всеки от нас може да направи своя избор – дали да се поддаде на страха, на негативното или да вземе съзнателно решение да бъде любящ, приветлив, добронамерен. Да открие нови хобита, нови идеи за бъдещето си, нова гледна точка към живота.

Дали точно сега не е време да погледнем смело страховете си? Да помислим за всичко, което бихме могли да направим, да поемем отговорност за живота си. Да мечтаем смело, да се помолим, да заложим на надеждата и на любовта. Не ни е нужна криза, за да се развиваме, но ако нея я има, защо пък да не я използваме?

Да, отношението е ключът към добрата Коледа, но какво би се случило ако добавите и мъничък подарък? Подбрахме за вас пет от любимите ни продукти, които са в наличност и които могат да зарадват вас или вашите незрящи близки и приятели. Ако сме ви заинтригували, щракнете върху заглавието на продукта за повече детайли.

1. Говореща писалка за бележки

Един прекрасен подарък, с индивидуално послание от вас – запишете първата гласова бележка до 20 секунди с пожелание за Вълшебна Коледа! Изговаря часа с възможност за съобщаване на всеки кръгъл час, запаметява гласови бележки, може да се използва като химикалка. Една ежедневна аларма.

2. Домино с изпъкнали точки

Тази Коледа времето със семейството ви ще бъде вълшебно с нашето пластмасово двойно шест-точково домино с изпъкнали точки, състоящо се от 28 части.  Магията на Коледа е в споделеността!

3. Брайлови мерителни лъжици

С мирис на канела и джинджифил – Вземете брайлови мерителни лъжици. Те са направени от дебела, издръжлива, дълготрайна пластмаса. Всяка лъжица е надписана на брайл и е изтънена в края, което прави изсипването по-лесно. Предлагат се с удобна халка за съхранение, за да се държат заедно.

4. Сигнализатор за нивото на течности

Чрез този продукт подарявате уют. Комбинирайте го с перфектната коледна чаша за чай и добавете мъничко любов. Край на изгорените пръсти, звук известява, когато чашата е пълна. Този малък джобен уред наистина е много удобен за хора с намалено зрение.

5. Пластмасов пъзел – куб

Предизвикайте хората, които обичате. Инвестирайте в интересната и забавна Коледа на близките ви, които харесват предизвикателствата! Този „умен“ пъзел е забавен и развива логическото и пространственото мислене, както и сръчността на ръцете.

Грижата за вашата безопасност е наш приоритет. Ето защо всеки продукт преди да бъде изпратен, бива най-старателно дезинфекциран. Моля, имайте предвид, че продуктите, които ви предлагаме са налични, но в ограничени количества. Нека Коледата бъде такава, каквато е в мечтите ви!

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и останалите продукти в нашия електронен магазин.

Сподели