вторник 23 юли 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

НовиниСофтуер

JAWS 16 и MAGic 13 са готови за Windows 10

На 28 юли Freedom Scientific обяви, че най-новите актуализации на нейните продукти – JAWS и MAGic – ги правят съвместими с операционната система Windows 10. Microsoft пусна последната версия на своята операционна система на 29 юли 2015 г. и тя вече е налична като безплатна надстройка за устройства, работещи с Windows 8.1 или 7.

„През последните няколко месеца работихме с Microsoft с цел да осигурим съвместимостта на нашите продукти. Най-новите версии на JAWS и MAGic са готови за работа с Windows 10, без нужда от платени надстройки“, каза Eric Damery, вицепрезидент на отдела за софтуерен мениджмънт във Freedom Scientific.

Всеки, който планира да обнови до Windows 10 и има по-стара версия на JAWS или MAGic, ще трябва да следва инструкциите в подготвения за нашите клиенти наръчник, предоставен на сайта на Freedom Scientific (на английски) или на сайта на БГАсист (на български). Моля, посетете страницата с информация за надстройка до Windows 10 (на български), за най-лек и безпроблемен преход към новата версия на операционната система Windows.

Сподели

Костадин Колев

Казвам се Костадин Колев и съм от гр. Пещера, но изобщо не съм любител на произвежданите при нас алкохолни напитки, с които градът ни се слави из цяла България. :-) Хобитата са ми много: музика, компютри, техника и електроника, компютърни игри, книги и много други. И от толкова много хобита, понякога направо си се чудя как ми остава време за всичко. :-) Основните ми занимания като цяло и в БГАсист в частност са свързани с приложения за Windows и Android. Главно две неща: превод на приложения от английски на български; бета-тестване на приложения. Главната ми цел при тестването на приложенията е да проверявам дали и до каква степен те са достъпни за работа с екранен четец от страна на хората със зрителни увреждания.