вторник 18 юни 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

НовиниХардуер

Index-direct-Braille вече поддържа печат на документи и във формат DOCX

Index-direct-Braille вече поддържа и .docx файлове.

Поддръжка на .docx във V5

Index-direct-Braille (idB) е вградено в брайловите принтери Index V4/V5 приложение. То поддържа:

  • .doc
  • .pdf
  • .txt
  • а сега и .docx

Форматът DOCX се поддържа само в брайловите принтери V5. Можете да отпечатате типовете файлове или на литературен брайл, или на брайлов краткопис. Брайловата разпечатка се форматира според размера на брайловата страница и според настройките за активното оформление в самия брайлов принтер. Index-direct-Braille е наличен без нуждата от, и без допълнително заплащане за, брайлов редактор.

Поддръжката на .docx е налична от версия 20160516 на фърмуера. Надстройте версията на фърмуера на вашия брайлов принтер V5 чрез интернет или USB памет.

Сподели

Костадин Колев

Казвам се Костадин Колев и съм от гр. Пещера, но изобщо не съм любител на произвежданите при нас алкохолни напитки, с които градът ни се слави из цяла България. :-) Хобитата са ми много: музика, компютри, техника и електроника, компютърни игри, книги и много други. И от толкова много хобита, понякога направо си се чудя как ми остава време за всичко. :-) Основните ми занимания като цяло и в БГАсист в частност са свързани с приложения за Windows и Android. Главно две неща: превод на приложения от английски на български; бета-тестване на приложения. Главната ми цел при тестването на приложенията е да проверявам дали и до каква степен те са достъпни за работа с екранен четец от страна на хората със зрителни увреждания.