вторник 23 юли 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Ръководства

Как се задава автоматично рестартиране на смартфон Samsung

Всички съвременни смартфони имат една обща особеност. Тя се изразява в нуждата от рестартиране след неколкодневно използване. В хода на работата се натрупват грешки, които намаляват производителността и някои приложения започват да не работят нормално. Обикновено това подсеща потребителя, че е препоръчително да рестартира устройството.

В смартфоните на Samsung има вградена функционалност, която позволява настройване на автоматично рестартиране в определени дни и часове. Така без ваша намеса устройството ще се рестартира според зададения график и ще запазва своето нормално функциониране. За целта направете следното:

  1. Отворете приложението Настройки.
  2. Влезте в раздела „Грижа за батерията и устройството“.
  3. Натиснете бутона „Още опции“, който се намира в горната дясна част на дисплея.
  4. От появилото се меню изберете „Автоматизация“.
  5. Влезте в „Автоматично рестартиране в зададени часове“.
  6. Активирайте функцията чрез отметката за включване.
  7. От секцията „График“ изберете в кои дни да се рестартира вашето устройство.
  8. Чрез опцията „Час“ определете точното време.

След като направите тези настройки, устройството ще започне да се рестартира автоматично според зададения график. Ще бъде необходимо всеки път да въвеждате вашия ПИН код (ако е зададен такъв).

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления. В БГАсист се занимавам с превод на текстове от английски, изготвям и коригирам такива на български, събирам и обработвам информация от Интернет, съдействам при настройването на клиентски компютри и телефони.