вторник 18 юни 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Софтуер

Как да говорим безплатно с номера, които започват с 0700

Със сигурност на доста от вас се е налагало да се свържат с институция или фирма с телефонен номер, който започва с 0700. Разговорите към този тип номера не се обезпечават чрез безплатните минути във вашия абонаментен план. За тях се начислява такса, която обикновено е около 30 стотинки на минута.

Всъщност номерата, които започват с 0700 са посредник към мобилни или фиксирани телефони. За да избегнете допълнителното таксуване на разговорите с тях, съществува съвсем легално решение. Това е мобилното приложение 0700, което има версии за Android и iOS. В него са налични реалните номера на различни фирми, институции, банки, вериги ресторанти и други. Техният брой се увеличава с времето.

Основната идея на приложението е да ви предостави мобилния или фиксирания номер, за който не се начислява допълнителна такса. Свързването с него не се различава от това с официалния му аналог, започващ с 0700.

Ето някои категории номера, които са налични в приложението:

  • Банки и финансови институции;
  • Куриери;
  • Телефон, телевизия, интернет;
  • Храна за вкъщи;
  • Пътуване;
  • Застрахователни дружества;
  • Магазини;
  • Национални институции.

За да отворите списъка с категории в Android, влезте в менюто чрез бутона в горната лява част на дисплея. Във версията за iOS те са изведени като раздел.

Щом изберете категория, ще видите списък с имената на всички фирми и институции в нея. Ако активирате даден елемент, приложението ще ви предложи да наберете съответния фиксиран или мобилен номер.

Изтегляне на 0700

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления. В БГАсист се занимавам с превод на текстове от английски, изготвям и коригирам такива на български, събирам и обработвам информация от Интернет, съдействам при настройването на клиентски компютри и телефони.