вторник 18 юни 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Ръководства

Абониране по електронната поща за публикациите в нашия блог

С радост ви съобщаваме, че вече можете да получавате известие във вашата електронна поща, когато публикуваме материал в блога на БГАсист. Така ще бъдете уведомявани за всяка публикация в сайта и няма да пропуснете интересна за вас информация.

Всичко, което е необходимо да направите се състои в следните стъпки:

  1. Посетете тази страница.
  2. С буква H се предвижете до заглавието „Абониране за блога чрез имейл“.
  3. Под него ще намерите текстово поле, в което е необходимо да въведете вашия имейл адрес.
  4. След като го направите, щракнете върху бутона „Абонирай се“.
  5. Ще се отвори страница със съобщение, което ви уведомява за успешното добавяне на имейл адреса ви в абонаментния ни списък.
  6. Необходимо е да потвърдите заявката си. Във вашата електронна поща ще получите писмо с текст на английски. Отворете го и щракнете върху връзката „Confirm Follow“, за да потвърдите абонамента си.

Готово, от сега нататък ще получавате имейл съобщение, след като качим нова публикация в нашия блог.

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook.

Сподели

Стефан Цвятков

Роден съм в Габрово, но живея в София. Не мисля, че съм толкова пестелив, както е известно за повечето габровци. Харесва ми да чета книги и всякакви текстови материали, както и да слушам музика от различни жанрове. Технологиите са ми страст и се старая да се информирам за непрекъснато променящите се тенденции. Обичам да се ровя в настройки, да изпробвам различни приложения и устройства, като по този начин придобивам нови впечатления. В БГАсист се занимавам с превод на текстове от английски, изготвям и коригирам такива на български, събирам и обработвам информация от Интернет, съдействам при настройването на клиентски компютри и телефони.