вторник 23 юли 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Новини

Промени в сайтовете на БГАсист

Уважаеми посетители на сайтовете на БГАсист,

Информираме ви, че от днес те са вече в ново хостинг пространство. При промяната досегашният корпоративен сайт, който се намираше на адрес home.bgassist.com е преместен в новото пространство и вече се достъпва чрез домейна bgassist.com.

На практика това означава, че когато в адресната лента на браузъра напишете „bgassist.com“ или чрез споделена връзка отворите сайта ни, в адресната лента ще се вижда основният ни адрес „bgassist.com“, а не „home.bgassist.com“ (както беше досега).

Направили сме необходимото, за да се запазят и да продължат да работят всички вътрешни и входящи препратки. Линковете, които са споделени във Facebook или в други сайтове, би трябвало да работят въпреки промяната на адреса. Прехвърлени са и всички абонати за блога ни. Те ще продължат да получават информация за публикуваните нови материали в сайта.

Онлайн магазинът ни, който се намира на адрес shop.bgassist.com, също е преместен в новото пространство. Той продължава да се достъпва от своя предишен адрес.

Ако наскоро сте отваряли сайтовете ни, възможно е браузърът да съхранява кеширана информация, която препраща към старото хостинг пространство. При опит да отворите вече посещавана препратка, може да се покаже страница със съобщение за грешка. Проблемът би могъл да се разреши с изчистване на съхранената кеширана информация от браузъра. Тази функционалност се извиква с Control+Shift+Delete.

Ако попаднете на неработещи линкове или други нередности в структурата, съдържанието или изгледа на сайтовете ни, ще сме ви благодарни да ни информирате. По тези, както и по други въпроси, можете да ни потърсите чрез информацията, публикувана в страницата Контакти.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, последвайте страницата ни във Facebook и очаквайте нови интересни статии, които екипът ни ще продължи да подготвя за вас.

Сподели