вторник 23 април 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

На 06 юни 2019 г. платформата  TimeHeroes връчи своите Годишни награди за Доброволчество Героите – хората и организациите с изключителен принос за развитието на доброволческата култура в България.

БГАсист получи награда за приобщаваш подход – за доброволната работа на своите служители в подкрепа на деца и възрастни със зрителни увреждания, които не могат да заплатят за услугите на фирмата.

награди героите 2019 2Героите бяха отличени от жури в състав – Красимира Величкова, Български дарителски форум, Благовеста Пугьова, TimeHeroes, Манол Пейков, Издателство Жанет 45, Велислава Попова, Дневник, Елена Друмева, TimeHeroes, Лили Боянова, bTV, Благовеста Николова, TimeHeroes.

награди героите 2019 3В категория Доброволци бяха наградени личности, които променят съдби, чрез своите добри дела, време, експертиза и позитивна енергия. Ето и призовете в категория Доброволци –  Приз за всеотдайност, Приз за млади доброволци, Приз за вдъхновение, Приз за инициативност. В категория Организации бяха раздадени следните призове – Приз за смел подход, Приз за вдъхновяваща практика, Приз за ефективна намеса, Приз за оригинален подход и Приз за младежки политики.

По време на церемонията беше връчен и приз за медийно отразяване. Две компании бяха сред наградените, като единия приз бе за БГАсист.

TimeHeroes е най-голямата платформа за доброволчество в България. До момента през платформата са реализирани 1846 доброволчески мисии на 734 организатори, в които са се включили 56 500 доброволци на 210 места в страната.

Благодарим на нашите Героите – нашите служители и на хората, които оцениха доброволната ни работа.

Сподели