вторник 21 май 2024

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Новини

БГАсист с две награди за отговорен бизнес

На 26 февруари 2019 г. на официална церемония бяха връчени Годишните награди за отговорен бизнес 2018 – най-престижният конкурс за Корпоративна социална отговорност в България. В Наградите, организирани за 16-та поредна година от Българския форум на бизнес лидерите, се включиха 111 проекта, реализирани от 73 компании.

godishni nagradi otgovoren bizne vtoro myastoПроектът на БГАсист „Силата да бъдеш свободен“ – подкрепа за деца и възрастни със зрителни увреждания спечели две награди – второ място в категорията „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие” и Специалната награда ENGAGE.

godishni nagradi otgovoren bizne engageНаградата „ENGAGE“ се присъжда на един от всички номинирани проекти във всички категории. Носителят се определя от Международния форум на бизнес лидерите, а основният критерий е степента на ангажираност и участие на служителите на една компания при реализирането на номинирания проект или за цялостен принос на нейните служители за общественополезни каузи.

За проекта „Силата да бъдеш свободен“

Информационните технологии дават на хората с нарушено зрение свобода и независимост. Понякога обаче те нямат достъп до тях поради ограничените си доходи. Програмата ни за корпоративна социална отговорност и нашата лична мотивация е да осигурим на тези хора софтуерна поддръжка, обучение за работа с екранни четци и подходящи мобилни приложения. Ето защо най-малко 20 % от работното време на нашите служители е посветено на безвъзмездна подкрепа на нуждаещи се деца и възрастни с нарушено зрение.

Сподели